Compania Trident

Trident Production SRL este o afacere de familie fondată în 1991 în Timișoara și acum, după mai bine de 20 de ani de excelență, un lider de piață în industria sistemelor de protecție solară și de decorare a ferestrelor de o înaltă eficiență energetică.

Propunem clienților noștri întreaga gamă de produse destinate umbririi și decorării ferestrelor, fabricate la cel mai înalt nivel calitativ, oferind astfel o durată lungă de întrebuințare în condiții optime de funcționare.

De asemenea, vă punem la dispoziție toate sistemele de tâmplării din aluminiu, pvc și lemn. Utilizăm profile de proveniență germană de cea mai înaltă calitate cu o foarte bună rezistență mecanică, profile durabile și solide. O vastă gamă de culori vă permite să vă individualizați alegerea făcută.

Satisfacția clienților noștri este garantată de către certificatele ISO 9001, 14001 și 18001 și se reflectă în produsele și serviciile fiabile și de înaltă calitate pe care vi le oferim.

Misiunea noastră este de a găsi mereu soluția potrivită pentru a satisface necesitățile clienților noștri în materie de montare, umbrire și decorare a ferestrelor.